Courses

NEW WEBPAGE: www.askersundyoga.com For information on courses in Askersund.

Thank you!

 

NY HEMSIDA: www.askersundyoga.com 

 

           

 

 

!

Yoga är en tradition med tusenåriga anor som härstammar från Indien. Den använder sig av fysisk rörelse och andning för att uppnå en hälsosam, stark och flexibel kropp. Yogan arbetar mot en balanserad livsstil samt ett öppet, klart och lugnt sinne. Det perfekta sättet att trycka på ”paus” knappen och stressa av.

Jivamukti yoga är ett yoga system som har som mål att uppnå en varaktig glädje och frihet genom ett helhetligt system som inkluderar meditation, nada yoga –upplyftande musik, repetion av sanskrit mantra-vibrationsspråk, Ahimsa– icke vålds pricipen. Jivamukti yogan grundades 1984 av Sharon Gannon och David Life och har tagits fram av stora Indiska yogalärare och yogatraditioner och är en av de snabbast växande yoga formerna i världen just nu. Jivamukti baseras på en av de äldsta traditionerna inom yogan och anses att vara en av de mest kompletta yogastilarna för att uppnå glädje i sinnet och en frisk stark kropp.

Informera Josefin om du har några skador, sjukdommar, blodtrycks problem etc så utformas ett program efter dina behov. Yoga och graviditet: Ge information vid graviditet där ett eget program utformas. Menstruation: De första dagarna under menstruationen bör man yoga lite lugnare säg till så får du ett speciellt restorativt program att utöva.

Jivamukti Yoga Bas: Klassiska yoga positioner i ett lugnt tempo vi går grundligt igenom korrekta tekniker i varje position för att få bäst effekt av yogan. Läran om yogisk filosofi samt meditation och Pranayama andningsövningar. Via yogans fysiska rörelse skapar vi ett lugnt och meditativt tillstånd. Kursen passar alla nivåer av deltagare.

Yoga mattor och filtar finns till utlåning. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande.

Jivamukti Yoga Open class: är en dynamisk vinyasa yoga som är inspirerad av den fysiska Ashtanga yogan. Tillsammans med andning och blick sätter vi ihop de olika rörelserna med ett flyt. Som en meditativ dans närmar vi oss yogan. I kursen går vi igenom andningsövningar– Pranayama, meditation samt yogans filosofi och historia. Varje månad har ett fokus från de gamla yogiska texterna som vi går igenom under lektionerna. Klasserna har olika tema så att en bred kunskap inom yoga lärs ut. Onsdagar kl: 19.30-21 Anmälan är bindande. Se pris nedanför.

Yoga Vinyasa Flow är en dynamisk vinyasa yoga som är inspirerad av den fysiska Ashtanga yogan. Vi går grundligt igenom alla positioner och lär oss dess fysiska och mentala fördelar. Tillsammans med andning och blick sätter vi ihop de olika rörelserna med ett flyt. Som en meditativ dans närmar vi oss yogan.

Mjuk Yoga– Rygg yoga:- En lugn och behaglig yoga form som inriktar sig på avspänning och meditation. Klassiska yoga rörelser som passar dig som har problem med nacke och rygg. Möjlighet för personlig uppföljning med privata program som inriktar sig på olika skador och stress relaterade sjukdomar. En skön yoga timme som passar alla nivåer av yoga utövare.

Kurs ledare är Josefin Wikström som har studerat och praktiserat yoga de senaste 17 åren. Hon är utbildad Ashtanga yoga lärare i Mysore Indien under en 2 årig vistelse i Indien. Hon har bott i Indien under längre perioder och fördjupat sig i Hatha yoga och Yoga terapi hos B.K.S Iyengars yoga skola i Mumbai. Hon arbetar nu bland annat med yoga undervisningen inom Kriminalvården och har föreläst om yoga på Örebro universitet. Hon är licenserad av internationella Yoga Alliance vid deras 500 timmars YRS lärarutbildning inom Ashtanga yoga samt licencerad Jivamukti lärare av Sharon Gannon och David Life 2012. Hon har genomfört David Swensons lärarutbildning inom Ashtanga Yoga samt är just nu under utbildning hos hennes lärare John Scott i England. Rabatter: Arbetslösa, långtidssjukskrivna, studerande och pensionärer har 15% rabatt på alla Josefins kurser (mot uppvisande av intyg). För mer information och anmälningar samt beställning av presentkort, vänligen kontakta Josefin via sms eller via e-post pga.resor.

E-post: [javascript protected email address] Mobil: 070/4211766 Org nr: 302369-3892

<


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)