Bollywood movement

BOLLYWOOD MOVEMENT

Bollywood är den Indiska filmindustrin, där produceras varje år ett stort antal filmer. Det som utmärker de Indiska filmerna är att de är fyllda med sång och dans, mitt i ett bankrån bryter alla skådespelare ut i ett fantastiskt dansnummer. Just nu är Bollywooddansen på stor frammarsch i världen och allt fler människor upptäcker den glädje dansen ger. Jag är utbildad inom formen Bollywood jazz vilken är den stil som jag personligen tycker är den roligaste där stora glada rörelser står i centrum. Man skrattar sig genom en timme av intensiv dans, en riktig stämningshöjare! Jag har haft workshops med företag som Telenor Norge, Kulturhuset i Stockholm, Kriminalvården Sverige, Svenska polismyndigheten, Askersunds kommun, Örebro kommun, Oslo Kommun, samt H&M Norge. De mest otippade personer har dragit på sig turbanen och släppt loss med ett leende. Det finns inget mer fantasktiskt än att uppleva dans tillsammans. För företag och privatpersoner finns möjligheten att arrangera speciella evenemang där jag har glittriga Indiska kläder till utlåning.

AKTUELLA KURSER: Örebro: Måndagar 18.25.19.25 Örebro universitet se: www.ouif.se Askersund: Söndagar kursstart 9e sept. Barn kl: 13.00-14.00. Vuxna 17.55-18.55. Global Beat Onsdagar. 17.30-18.30. Oslo: Se under fliken Workshops. Mumbai: In march there will be workshops held in Mumbai..more info is coming..

Kontakta mig via mail: [javascript protected email address] eller mobil: 070/4211766

BOLLY BEAT ® Ett nytt träningskoncept med rörelser och musik från Indiska Bollywoodfilmer, årets roligaste träningspass! Bollywood-dansen är nu en trend världen över, glädjen och rytmerna gör att det är omöjligt att stå stilla ,kom i form med ett leende! Ett dansinpirerat aerobicspass som passar för alla! Släpp loss och upplev glädjen i Bollywood-dansen.

 

 

LÄRARUTBILDNING – BOLLY BEAT

Steg1 – BOLLY BEAT – BAS: Ett enkelt nybörjarprogram i högt tempo och bra träningseffekt. Genomgång av ett Bolly Beat pass. Musik kunskap och musikanalys. Indisk dansteknik och grundsteg. Vad är Bollywood? Vad är typiskt för dansstilen. I kursavgiften ingår mixad musik samt färdigt Bolly Beat Basprogram, 50 minuter på cd samt dvd.

Steg 2  -BOLLYBEAT – MOVE: Ett mer avancerat program med koreografier. Genomgång och upplärning av koreografier. Musikanalys och genomgång av program. Armrörelse och Mudras - Indiska dansrörelser. Hur lär vi ut en koreografi? I kursen ingår mixad musik samt en dvd med programmet. BollyBeat Move 60 minuter.

Steg 3 BOLLYBEAT-BHANGRA: Ett intensivt danspass till Bhangramusik från Punjab mycket rytmer, många hopp En inblick i Bhangrans historia och nuvarande trend. Bhangra grundsteg. Genomgång av koreografier och program. I kursen ingår en mixad cd samt en dvd med programmet. Bolly Beat Bhangra 60 minuter. Kurserna är två dagar med 8 timmar varje dag.

Bolly Beat är ett varumärkes skyddat träningskoncept, tillåtelse att lära ut BollyBeat ges enbart via dessa kurser.

NEXT BOLLY BEAT TEACHERS TRAINING IS IN VÄSTERÅS 12-13 NOVEMBER 2011 See: Bolly Beat Basic- Teachers Training Västerås- Sweden 12-13 nov. Only few spaces left WELCOME! AAPKA SWAGAT HAIN! VÄLKOMNA!

http://www.gymnastik.se/Distri​kt/GF-Malardalen/Nyheter/Bolly​Beat/


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)